Kamratcirkel

Kartor

Nybörjare?

Vadå Kamratcirkel?

Inom ramen (som det kallas) för begreppet Kamratcirkel kan mycket rymmas. Dels, och kanske framförallt, träffas vi utifrån en gemensam plattform och kan prata om vad som helst, dels försöker vi gemensamt hjäpa till att lösa knutar för den enskilda medlemmen, om inte helt så åtminstone en bit på väg.

Men vi kan göra en hel del annat.

Under hösten träffas vi i Vuxenskolans lokaler, Sundsbrogatan enligt följande (alltid torsdagar):
22/11 kl 19, 29/11 kl 13, 6/12 kl 19, 13/12 kl 13, 20/12 kl 19. Sen tar vi jullov.

Vår klubbs upptagningsområde omfattar Askersunds stads- och lands- samt Hammars, Lerbäcks och Snavlunda socknar.
Där finns mycket att göra.
Emigranter, soldater (båtsmän?) och andra kategorier medborgare ligger där i gömmorna och väntar på att bli uppmärksammade.
Vi behöver synliggöra dessa människors öden.
Vad hände med dem och deras ättlingar? Gemensamt kan vi göra dem lite tydligare.

Sätt igång!

Reviderad 2018-11-15